Skip to Content

Arquitectura 100% Cloud

Garantía de ciberseguretat

Com estem veient aquests dies a l'Hospital Clínic de Barcelona, un dels atacs més perillosos que poden afectar una empresa és el ransomware, que es caracteritza per xifrar els arxius de la víctima i exigir un rescat per poder-los recuperar.

No obstant això, una arquitectura 100% cloud pot proporcionar més protecció contra els atacs de ransomware. Quan una empresa emmagatzema totes les dades al núvol, s'assegura que els fitxers no estiguin disponibles a la xarxa local, cosa que inhabilita la propagació del ransomware. A més, els proveïdors de serveis cloud tenen mesures de seguretat més avançades que les que una empresa pot implementar per si sola.

Per tant, si la teva empresa es digitalitza, és important que consideris una arquitectura 100% cloud per protegir les dades.

Optant per Odoo i Google Cloud Platform, tindràs la tranquil·litat de saber que els teus arxius estan protegits contra els atacs de ransomware i altres ciberatacs, cosa que et permetrà centrar-te a fer créixer el teu negoci amb confiança i tranquil·litat.

Poka-Yoke